Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P12 Nordöstra C2, vår
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 5 0 5 0 5
2 Näsums IF 1 0 1 0 1
3 Tollarps IF vit 1 0 1 0 1
4 Wä IF 1 0 1 0 1
5 Åhus Horna BK svart 1 0 1 0 1
6 Vinnö IF vit 1 0 1 0 1
7 Gärds Köpinge IF 0 0 0 0 0
8 Kristianstad FC blå 0 0 0 0 0
9 Nosaby IF 2 0 0 0 0 0
10 Ovesholms IF 0 0 0 0 0
11 Vinnö IF röd 0 0 0 0 0
12 Åsums BK vit 0 0 0 0 0
13 Borrby IF/Hammenhögs IF/Österlen FF 0 0 0 0 0

Match

Everöds IF

0 - 0
Tallavallen B-plan 7-manna
24 april 2019
18:00

Tollarps IF vit

Referat

Referat: Everöds IF - Tollarps IF vit

Solen lyser igenom på Tallavallen inför stundande heta matchen mot Tollarp, många av grabbarna känner varandra så därför är det en extra viktig match för dem.

En match som skulle visa sig innehålla det mesta ett fotbollsrecept kan innehålla för båda lagen.

Domarna för dagen Vincent och Johannes från vårt P-05 lag skulle vara rättvise männen, vilket de gjorde sedvanligt bra!

Vår Erik för dagen utsedd till kapten att leda laget.
Direkt på avsparken satte grabbarna in högsta växel och kom fram mot deras mål och ett hårt skott avlossades mot mål – deras målvakt göra en räddning omgående! På anfallet direkt efteråt kom vi alldeles för långt från varandra och de kunde göra mål mot oss.
Vi tog nya tag och Nils kom upp längs kanten och lyfte in till Fabian som nickade mot mål…återigen en räddning!

Tyvärr kom en längre sekvens där vi helt slutade spela med och för varandra…en kollektiv kollaps – alla kom av sig och när halvleken var över var det nästan tennis siffror mot oss!
I halvlek var det givetvis dystra och mycket besvikna boys och inte minst vi ledare…en enkel fråga var om alla ansåg sig gjort sitt allra bästa fram till nu…en enad skara samstämmiga…
Nu kände vi igen dem igen - ALLA skulle verkligen gå ut och göra sitt allra bästa i andra!

Vilken skillnad på matchbilden i 2:a…Vi tryckte på anfall efter anfall och det var mest sporadiskt de var på vår planhalva. Ett helt nytt Everöd – likt bästa MFF-stunder vände de tillsammans hela matchbilden…de var spelbara, pratade med varandra, hejade på varandra…Nu var det Everödsgänget igen!!!

Måns får bollen, kropps fintar sin gubbe och lobbar in skottet – MÅÅÅÅLLLL!!!

Vi avlossar strax efteråt ett skott som tar insidan målet på hjulet…”VAR” som tyvärr var avstängt idag – hade visat samma som vi när vi kollade hjulets placering…MÅL! :-)

De få gånger de kommer upp mot vårt mål, gjorde alla en jätteinsats och sprang hemåt för att hjälpa Mikael i målet. Det var inte många ingripande han fick göra men de som kom togs omhand.

Nu spelar vi runt bollen mellan varandra - Melker till Erik vidare till Nils som hittar Johannes på en djupleds boll…hinner upp dribblar sin gubbe och skjuter strax utanför!
Otto stoppar ett anfall på mitten och dribblar sig igenom försvaret och skjuter – MÅÅÅLLL!!!

Nils får en passning via Erik och provar lyckan genom att lobba – målvakten får fingerspetsarna på den och räddar! Hörna som följer blir ett praktskott strax utanför. Melker driver fram på kanten och hittar in till Fabian som så när når bollen…MV räddar. Otto tar ner bollen och tunnlar sin gubbe och dribblar två ytterligare – passar Måns som skjuter – MV räddar! Mikael får bollen långt nere i banan – drar på skott från halva plan strax över!

Nils plockar bollen från deras framrusande spelare, passar Otto som lobbpassar Fabian som blir fri och sätter dit den – MÅÅÅLLL!!!

På avsparken hugger vi direkt och bollen når Jacob som täcker undan och passar fram till Otto som drar på skott – MÅÅÅLLL!!!

Halvlek – en stor skillnad på stämningen under denna halvlek som blev en ”storvinst”, främst för deras självkänsla att tillsammans är vi starka!

Sista halvleken och nu darrade spelet fullständigt för våra motspelare och detta tog grabbarna till sin fördel – trycket fortsatte.
Erik kommer framrusande och drar på skott som deras målvakt får anstränga sig för rädda! Nils håller sig framme och dribblar två för att sedan frispela Otto som sätter dit den – MÅÅÅLLL!!!

Hörna av Erik och självförtroendet är på topp så Mikael som målvakt går upp på hörnan - som de precis får undan på mållinjen…situationen som följer efteråt - Johannes får ett inlägg och drar på direkt…volley skott strax utanför! Jacob tar bollen i sekvensen efter och spelar fram Melker, MV hinner precis före.
Erik tar bollen och driver fram mot mål – drar iväg ett hårt skott med vänstran…strax utanför!

Mikael tar undan bollen i vårt försvar – spelar upp till Johannes som lägger in bollen….hittar fram till Fabian som skjuter…strax över!

Domarna blåser av matchen! Mycket nöjda ledare och spelare!

En mycket händelserik match som började i mycket hård uppförsbacke - men slutade mycket glädjande!!!
Tillsammans är vi starka!

Dagens härliga lirare som stod för den osannolika upphämtningen:
Erik (C), Mikael, Fabian, Otto, Johannes, Melker, Nils, Jacob och Måns.